Mailen

Vitamine voor bloeddruk

Hulp bij bijwerkingen adviseert bij het ondersteunen van een normale bloeddruk.

Heb je last hebt van een hoge bloeddruk? Een hoge bloeddruk kan een slechte impact hebben op jouw lichaam. Het hart moet namelijk harder pompen waardoor de bloedvaten beschadigd kunnen raken. Om een normale bloeddruk te ondersteunen kunnen bepaalde supplementen worden genomen. Hulp bij Bijwerkingen is expert op het gebied van supplementen gebruik in combinatie met medicijnen. Op basis van wetenschappelijk onderzoek geven wij betrouwbare adviezen over welke supplementen jij het beste kunt innemen voor het in stand houden van een normale bloeddruk.

vitamine voor hoge bloeddruk: suppletie met omega 3

Omega 3

Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) zijn omega 3 vetzuren en spelen een belangrijke rol voor een goede gezondheid, vooral voor hart- en vaatpatiƫnten. Het positieve effect van EPA en DHA op het gezond houden van je hart- en bloedvaten is wetenschappelijk bewezen. Let op: het is belangrijk dat je de juiste hoeveelheid inneemt om dit positieve effect daadwerkelijk te behalen. Het gunstige effect op het hart wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA. Voor een gunstig effect op de bloeddruk is een dagelijkse inname van 300 mg EPA en DHA belangrijk (maar niet meer dan 500mg).

Wetenschappelijk onderbouwd

EPA en DHA worden wetenschappelijk in verband gebracht met het in stand houden van een normale bloeddruk en een normale werking van het hart. Een kwalitatief goed uitgevoerde studie vermeldt dat het dagelijks slikken van omega-3-capsules bescherming kan bieden tegen hart- en vaatziekten. De onderzoekers concludeerden dat de kans op een hartinfarct en diverse andere hart- en vaatziekten wel 8% lager is.

Supplementen bestellen?

Raadpleeg Hulp bij Bijwerkingen voor professioneel en wetenschappelijk onderbouwd advies. Zo weet jij zeker dat je het goede supplement kan bestellen.